Avustuksia kampanjakassaan

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa koska haluan, että Suomesta tulisi yrittäjäystävällisempi, hyvinvoivampi ja tasa-arvoisempi. Haluan, että jokainen tuntee itsensä arvokkaaksi, osalliseksi ja turvalliseksi. Haluan lähinnä keskittyä työllisyys- ja hyvinvointikysymyksiin, poliisi- ja oikeusjärjestelmään sekä lainsäädäntöön liittyviin kysymyksiin.

Menestyksekkään kampanjan aikaansaaminen vaatii paitsi oman tiimini työpanosta, myös kampanjakassan, joka mahdollistaa näkyvän vaalikampanjan. Yhdessä tekemällä pääsee pitkälle. Olisiko sinulla mahdollisuutta ja kiinnostusta antaa avustusta kampanjakassaani?

Mikään avustus ei ole liian pieni, pienestäkin lahjoituksesta on paljon hyötyä! Muutamalla eurolla voimme tehdä inkiväärishotteja tai ostaa kahvipaketin vaalikokoukseen, tai markkinoida julkaisua sosiaalisissa medioissa ja näin tavoittaa satoja ihmisiä. Haluatko osallistua arvojeni välittämiseen? Tilille FI95 1708 3500 2747 48 voi halutessaan lähettää avustuksia (vastaanottaja: Understödsföreningen Team Anita). Erikseen on ilmoitettava kukin yksittäinen tuki ja sen antaja, jos tuen arvo on eduskuntavaaleissa vähintään 1 500 euroa.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan kampanjaani! Ota yhteyttä minuun tai kampanjapäällikkööni Anki Benderiin (ankibender@gmail.com) jos haluat olla mukana. KIITOS kaikille, jotka kannustavat ja tukevat kampanjaani, se lämmittää sydäntäni.

Anita