Anita

Kuka Anita Westerholm on?

Nimeni on Anita Westerholm ja olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2019. Olen innokas, positiivinen ja kärsivällinen oikeustieteen ja kauppatieteiden opiskelija, joka mielellään ottaa vastuuta ja haluaa olla mukana viemässä Suomea eteenpäin.

Olen syntynyt Tammisaarissa, Raaseporissa. Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2014 Ekenäs Gymnasiumista ja aloitin samana vuonna opiskeluni oikeustieteellisessä tiedekunnassa Helsingissä. Syksyllä 2015 aloitin kauppatieteiden opiskelut Hanken Svenska Handelshögskolanissa.

Tänä päivänä olen ahkera VR:n ja Rantaradan käyttäjä sillä olen vuodesta 2017 lähtien ollut kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana Raaseporissa. Vietän näin ollen paljon aikaa Raaseporissa samalla kun pidän huolen siitä, että opintonikin edistyvät. Politiikan ja opintojen ohella arkeni koostuu ajanvietosta läheisteni kanssa sekä liikunnasta kävelyiden ja salilla käymisen muodossa.

Kiinnostuin jo hyvin nuorena siitä, miten itse voisin vaikuttaa ympäristööni ja tehdä siitä paremman. Niin kauan kuin voin muistaa, olen aina halunnut vaikuttaa ja tuoda oman mielipiteeni esille. Uskon siihen, että määrätietoisella osallistumisellamme voimme muuttaa ympäristöämme.

Asetun ehdolle kevään eduskuntavaaleissa koska eduskuntaan tarvitaan ihmisiä, joilla on terveet arvot, korkea tiedonintressi, vahva yhteistyöhalu sekä intona. Olen sitä mieltä, että hyvät päätökset perustuvat hyvään yhteistyöhön, rehellisiin ja avoimiin keskusteluihin sekä rohkeaan ajatteluun. Minun keskeiset iskulauseet ovat hyvinvointi, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, turvallisuus, osallistuminen ja oikeudenmukaisuus.

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat jakaa omia ajatuksia ja mielipiteitä.

Ystävällisin terveisin,