Anita

Kuka Anita Westerholm on?

Nimeni on Anita Westerholm ja olen ehdolla EU-vaaleissa 2024. Jotta voimme ehkäistä populismia ja polarisaatiota, tarvitaan europarlamentissa poliitikkoja, jotka selvästi kannattavat rauhaa, vapautta, demokratiaa, oikeusvaltiota, turvallisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Olen sellainen poliitikko.

Olen ratkaisuorientoitunut ja vastuuta ottava, kuuntelen ja toimin suoraselkäisesti. Haluan, että epäoikeudenmukaisesta saataisiin oikeudenmukaista, että turvattomasta turvallista ja että pahoinvoinnista päästäisiin hyvinvointiin. Teen töitä sosiaalisesti, taloudellisesti & ekologisesti kestävän tulevaisuuden eteen. Kaikki muu on epäoikeudenmukaista tulevia sukupolvia ajatellen. Päätöksenteon tulee olla kauaskantoista.

Minulla on kokemusta politiikasta valtakunnalliselta, alueelliselta ja paikalliselta tasolta. Olen Raaseporin kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja, valtuutettu ja kansalliskielilautakunnan puheenjohtaja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella sekä RKP:n naisjärjestön puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen. Työskentelen ministerin erityisavustajana, vastuunaleisiin kuuluvat muun muassa kysymykset liittyen pohjoismaiseen yhteistyöhön, ulkopolitiikkaan sekä sosiaali- ja terveyshuoltoon. Koulutukseltani olen oikeusnotaari ja tuleva juristi.

Kiinnostuin jo hyvin nuorena siitä, miten itse voisin vaikuttaa ympäristööni ja tehdä siitä paremman. Niin kauan kuin voin muistaa, olen aina halunnut vaikuttaa ja tuoda oman mielipiteeni esille. Uskon siihen, että määrätietoisella osallistumisellamme voimme muuttaa ympäristöämme.

Tällä kertaa tiedän vielä edellistä kertaa paremmin, että sillä on väliä, ketkä ovat päättäjinä. Tiedän myös, että arvoilleni, kokemukselleni ja ajatuksilleni on tarvetta päätöksenteossa. Olen sitä mieltä, että hyvät päätökset perustuvat hyvään yhteistyöhön, rehellisiin ja avoimiin keskusteluihin sekä rohkeaan ajatteluun. Olen ratkaisuorientoitunut ja vastuuta ottava, kuuntelen ja toimin suoraselkäisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat jakaa omia ajatuksia ja mielipiteitä.

Ystävällisin terveisin,

Anita