Anita

Kuka Anita Westerholm on?

Nimeni on Anita Westerholm ja olen ehdolla kuntavaalissa 2021. Olen innokas, positiivinen ja kärsivällinen oikeustieteen ja kauppatieteiden opiskelija, joka mielellään ottaa vastuuta ja haluaa olla mukana viemässä Suomea eteenpäin. Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2014 Ekenäs Gymnasiumista ja aloitin samana vuonna opiskeluni oikeustieteellisessä tiedekunnassa Helsingissä. Syksyllä 2015 aloitin kauppatieteiden opiskelut Hanken Svenska Handelshögskolanissa.

Kiinnostuin jo hyvin nuorena siitä, miten itse voisin vaikuttaa ympäristööni ja tehdä siitä paremman. Niin kauan kuin voin muistaa, olen aina halunnut vaikuttaa ja tuoda oman mielipiteeni esille. Uskon siihen, että määrätietoisella osallistumisellamme voimme muuttaa ympäristöämme.

Vuonna 2017 olin vihdoin riittävän vanha ollakseni ehdolla kuntavaaleissa. On aivan erityisen hienoa saada muiden ihmisten luottamus päättää asioista, jotka koskevat kuntalaisten arkea. Olenkin erittäin kiitollinen siitä, että sain viime kuntavaaleissa tämän luottamuksen ja tulin valituksi kaupunginvaltuustoon. Nyt pyydän tätä luottamusta jälleen.

Olen ehdolla kesän vaaleissa, sillä haluan jatkaa työtä ihanan Raaseporimme hyväksi. Haluan nähdä elinvoimaisemman Raaseporin, jossa asukkaat viihtyvät ja voivat hyvin, jossa talous on tasapainossa ja joka houkuttelee yrityksiä ja vierailijoita. Meidän on uskallettava olla innovatiivisia ja meidän on oltava edelläkävijöitä tasa-arvo- ja kestävyyskysymyksissä.

Tällä kertaa tiedän vielä edellistä kertaa paremmin, että sillä on väliä, ketkä ovat kaupungissa päättäjinä. Tiedän myös, että arvoilleni, kokemukselleni ja ajatuksilleni on tarvetta kaupunkimme päätöksenteossa. Olen sitä mieltä, että hyvät päätökset perustuvat hyvään yhteistyöhön, rehellisiin ja avoimiin keskusteluihin sekä rohkeaan ajatteluun. Minun keskeiset iskulauseet ovat hyvinvointi, yhdenvertaisuus, tasa-arvo, turvallisuus, osallistuminen ja oikeudenmukaisuus.

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan minuun yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai jos haluat jakaa omia ajatuksia ja mielipiteitä.

Ystävällisin terveisin,

Anita